2015
05.25

Tjenare gubbs!

Tjenare gubbar, mitt namn är Alex.

Vad kan en filur som mig göra här då? Nå, jag har passion för fotbollen, var jag stöttar favoritlaget vid namn Liverpool FC. Dem har jag stöttat sedan barnsben, helhjärtat. Jag kommer nog blogga en hel del, så ofta som jag kan helt enkelt. Jag hoppas kunna intressera er med mitt babbel, men nu ska vi se hur det går.

Jag är finlandssvensk, eller svenskspråkig kille i Finland. Femton år, och har därför hela livet framför. Jag håller även på med video- och bildredigering vid sidan om bloggandet, och är väl ute med kaverin för att spela futis.

Så, det mesta om mig. Jag kommer väl börja blogga så snart transferfönstret öppnar mer konkret, eller ger en tillbakablick på den gånga säsongen med Liverpool. I vilket fall som helst, hoppas jag kunna engagera er och intressera er med bloggar nu som då.

 

Tack för er tid, från Alex.

 

P.S Video tillägnad Liverpool FC, av mig. https://www.youtube.com/watch?v=ieB4wcNQHVw

 

Inga kommentarer.

Skicka din kommentar